Register

User Registration
or Peru
---

---

Pannee Cateringista

Pannee Catering on perustettu vuonna 2000. Yrittäjä, Chef Rotisseur Pannee Jokinen on syntyjään thaimaalainen, ja hänellä on vuosikymmenen kokemus suurten yritysten asiakastilaisuuksista Bangkokissa, Thaimaassa. Hän on toiminut useiden kansainvälisten tapahtumien organisoijana asiakkaina muun muassa useat eri maiden suurlähetystöt, useat golf klubit Thaimaassa, Queen Sirikit National Convention Center, Bangkok Exhibition Center, Royal Sports Club of Bangkok, SAS, South African Airways, FINNAIR, Emirates mm

 

 

 

Pannee Catering tuo Teille makuelämyksiä Aasiasta, Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Vuodesta 2000 alkaen Pannee on järjestänyt yrityksille maittavia ja samalla hyvin erilaisia teematilaisuuksia. Erikoisosaamista löytyy muun muassa thaimaalaisesta, kiinalaisesta, intialaisesta, etelä-afrikkalaisesta ja meksikolaisesta keittiöistä.

Erikoisuutenamme on tietenkin Kauko-Idän herkut. Teemme taidolla Teille ja vieraillenne thaimaalaisen, kiinalaisen, intialaisen tai vaikkapa japanilaisen ateriakokonaisuuden. Olemme myöskin erikoistuneet erilaisiin afrikkalaisiin ja latinalais-amerikkalaisiin aterioihin unohtamatta maistuvia Välimeren maiden  aterioita.

Panneen tiimin kokemus on muutaman hengen tilaisuudesta aina tuhannen hengen konferenssi tapahtumiin saakka. Kaikki tämä voidaan toteuttaa yrityksenne omissa tiloissa, kodissanne tai vaikkapa Tampereen Vinoteque Oy'n tiloissa (www.vinoteekki.com). Halutessanne samainen teema voidaan toteuttaa myöskin kurssi/koulutusmuodossa, jolloin kaikki osallistuvat aterian valmistukseen. Ohjelmaa kesän tapahtumiinne.

Menuehdotukset, kurssiohjelmat, koristelut ja musiikki järjestetään juuri Teidän toiveittenne mukaisesti.

KOKKIKOULU LAHJAKSI ! YSTÄVÄSI JA VIERAASI ARVOSTAVAT HYVIÄ MAKUJA ! Maittavia herkkuja Suomessa jo seitsemäntoista vuoden ajan.

Galleria

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next
Timo, Jose  ja Pannee
Ted Curson ja Pannee
Kalle Elkomaa ja Pannee
Thaimaalaiset Loy Kra Tong -juhlat Vinoteekissa
Timo Jokinen, Pannee ja Giorgio dalla Cia
Catering yrittäjyyttä 10 vuotta

Lyhyesti yrityksestä

Pannee Catering on perustettu vuonna 2000.

Yrittäjä, Chef Rotisseur Pannee Jokinen on syntyjään thaimaalainen, ja hänellä on vuosikymmenen kokemus suurten yritysten asiakastilaisuuksista Bangkokissa, Thaimaassa.

Yhteystiedot

Kaikissa palveluitamme koskevissa asioissa 

ota ystävällisesti yhteyttä Pannee Jokiseen:

040 588 5860

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Copyright iVALO Design 2012